Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

’’ΤΕΝ -ΤΕΝ RUN 2016’’ (Δέκα στο Δέκα) Αυξημένο ενδιαφέρον και παράταση εγγραφών







Με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2016» (Δέκα στο Δέκα) και τον παιδικό αγώνα δρόμου 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης, Ν. Πιερίας. Με δεδομένη την εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου.
Όπως είναι γνωστό, τους αγώνες διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 10 χλμ. είναι οι δρομείς να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ στον παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ. να είναι από 6 έως 12 ετών.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.
Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται μέσω της παρακάτω φόρμας εγγραφής, στην οποία μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες θα πρέπει αναφέρουν τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογος, τόπος διαμονής, τηλέφωνο.
Ειδικότερα, εγγραφές γίνονται από εδώ :
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ http://www.zeusrunnersclub.gr/ και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνηςhttp://www.katerini.gr/ .
Αριθμούς συμμετοχής μπορούν να παραλαμβάνουν οι συμμετέχοντες αθλητές από την Τετάρτη 18 Μαΐου έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου, από τα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00. Επίσης, το Σάββατο 21 Μαΐου, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 (Αστική Σχολή, Οδός Ειρήνης 12, τηλ. 2351047445).
Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους, κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:30 το πρωί στον χώρο εκκίνησης - προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου του Μοσχοχωρίου.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Από την κεντρική πλατεία Κατερίνης λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα. Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 9:30 έως τις 10:15 π.μ. Η επιστροφή των αθλητών από την Τ.Κ. Μοσχοχωρίου θα γίνεται σταδιακά με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ αμέσως μετά το πέρας των απονομών.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ: Με προσωπική ευθύνη του κάθε αθλητή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης Θεόδωρο Παυλίδη (τηλ. 6977339273), στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη (τηλ. 6979114557), και στον Πρόεδρο του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ Αλέξανδρο Πούλιο (τηλ. 6976692445). Τεχνικός Υπεύθυνος του Αγώνα ορίζεται ο Αριστείδης Γκιάτας (τηλ. 6972789000), στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι, πριν και κατά την ημέρα του αγώνα, για κάθε τεχνικό θέμα.
Διευκρίνιση: Για τον Παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ. η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των παιδιών (αθλητών) ηλικίας 6-12 ετών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από την γραμματεία, που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Μοσχοχωρίου κατά τις ώρες 09:30 π.μ. εως 10:30 π.μ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου