Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ελληνική Διατροφική Πολιτική (ΕΟΣΕΕ & ΣΤΕΓ-ΤΕ.ΤΡΟ.Δ Α.ΤΕ.Ι.Θ)








Παρά τις δεκαετίες ανάπτυξης και τεχνολογικής εξέλιξης σε κάθε κλάδο της παραγωγής, η ανέχεια και η επισιτιστική ανασφάλεια εξακολουθούν να αποτελούν καίρια προβλήματα και λόγους πολιτικής και οικονομικής ανισορροπίας. Οι παράγοντες που συμβάλουν στον περιορισμό ή την διαιώνιση των οικονομικών - διατροφικών προβλημάτων είναι πολυάριθμοι και απασχολούν περισσότερων της μιας επιστήμης.

Η ΕΟΣΕΕ σε συνεργασία με τον σύλλογο σπουδαστών ΣΤΕΓ-ΤΕ.ΤΡΟ.Δ Α.ΤΕ.Ι.Θ. Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων - ΕΟΠΕ, το Σάββατο 20.02.2016 και ώρα προσέλευσης κοινού 18:00 μμ, στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ελληνική Διατροφική Πολιτική, μια ενδιαφέρουσα οικονομική ανάλυση» σκοπεύοντας να δοθεί η αρμόζουσα βαρύτητα στο καίριο ζήτημα της οικονομικής θεώρησης της διατροφικής πολιτικής στην χώρα μας.

Στοχεύοντας για μια ακόμα φορά στην πολυεπίπεδη και διεπιστημονική αντιμετώπιση του ζητήματος ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι :

κ. Δημήτριος Μιχαηλίδης, Τεχνολόγος Γεωπόνος, Δημοσιογράφος στα Αγρονέα

κ. Δημήτριος Ι. Αντώνογλου, Υπ. Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ., M.B.A., M.Sc., B.Sc. Οικονομολόγος, Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ., αν. Επικεφαλής της Επιστημονικής Δνσης του ΕΟΠΕ

Dr. Συμεωνίδης Σάββας, Στρατιωτικός Ιατρός Ειδικός Παθολόγος

κ. Νικόλαος Δ. Κόκκινος, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Α.Τ.Ε.Ι.Θ., Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος του παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας


Την ημερίδα προλογίζουν οι:

Δρ. Χ. Μπαξεβάνης, Διδάκτωρ Διεθνούς Δικαίου Νομικής Α.Π.Θ.
Δρ. Μ. Μήτσιου, Καθηγήτρια Ειδικής Φ. Αγωγής & Φυσικοθεραπεύτρια









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου