Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Θερινή Ακαδημία Πολιτισμού- Summer Culture Academy










Θέατρο:

Μέσα από τις θεατρικές ομάδες της ακαδημίας θα γνωρίσουμε το θεατρικό παιχνίδι. Τις τεχνικές αυτοσχεδιασμού. Θα ασκήσουμε την φαντασία μας, θα παίξουμε παιχνίδια ρόλων. Θα διερευνήσουμε τις εκφραστικές δυνατότητες του σώματος και της φωνής μας. Θα γίνουμε ομάδα βιώνοντας το πόσο ωραίο και σημαντικό είναι που ο καθένας μας είναι διαφορετικός και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο απαραίτητος σε όλους μας!


Χορός:

Το σώμα, το πνεύμα κι η μουσική συνοδοιπόροι στην έκφραση των συναισθημάτων. Μέσω του ρυθμού, της αρμονίας και της κίνησης, θα γνωρίσουμε την τέχνη του χορού, θα αφεθούμε στην μαγεία του…

Μουσική:

Η παγκόσμια γλώσσα.
Γνωριμία με τα όργανα & την ορχήστρα (τζαζ, ροκ, ποπ, κλασσικά σύνολα)
Μελωδική ανάπτυξη, ρυθμολογία


Εικαστικά:
Μαθαίνουμε να δουλεύουμε τα χρώματα, να παίζουμε μαζί τους, να βάζουμε συναισθήματα και ψυχή σε εικόνες...!


Βίντεο:

Η κινούμενη εικόνα μέσα από τα μάτια των παιδιών. Το σώμα και η αναπαράστασή του, η φαντασία. Θα δουλέψουμε μπροστά και πίσω από την κάμερα. Οι μικροί μαθητές θα μάθουν πώς δημιουργείται ένα βίντεο, θα γράψουν το σενάριο, θα πάρουν ρόλους σκηνοθέτη, ηθοποιών, μοντέρ, κάμερα-μαν κ.α., εξερευνώντας τις δυνατότητες του μέσου και του εαυτού.


Συμμετοχή Ενός ΠΑΙΔΙΟΥ ή Ενός ΕΦΗΒΟΥ στην πολυπροβεβλημένη 1η «ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» από 19 έως 31/8 υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την του τομέα Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δημ. Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης!



Με Έκπτωση 100€...Δείτε Τώρα την Προσφορά στο www.gooddeals.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου