Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Συμβουλευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο 2013 το νέο συμβουλευτικό κέντρο της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Νιάρχου.





Οι «Φίλοι της Μέριμνας» είναι σωματείο μη κερδο-σκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 2002 με μόνο σκοπό την υλική και ηθική υποστήριξη του κοινωνικού έργου της Μέριμνας.
Απευθύνονται σε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και φορείς, ενημερώνοντάς τους για το έργο της Μέριμνας και καλώντας τους να βοηθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους με όποιο τρόπο μπορούν.
Το 2012 άνοιξε το παράρτημα των Φίλων της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη.
Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης αναλαμβάνουν την στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Θεσσαλονίκης για παιδιά και τις οικογένειες τους που πενθούν.
Η αγορά για την στέγαση της έδρας γίνεται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Νιάρχος.
* Ηδη έγινε η πρώτη εκδήλωση, στις 24 Μαίου στο Κέντρο Θεατρικής Ερευνας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση του έργου "Ραχήλ" του Γρ. Ξενόπουλου.
Ολα τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες του Συμβουλευτικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.


Τα προγράμματα της Μέριμνας στηρίζονται στην ευγενή υποστήριξη των χορηγών.
Εταιρία για τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο
Η Μέριμνα είναι μη κερδοσκοπική εταιρία με κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν διεπιστημονικά για την υλοποίηση των σκοπών της Μέριμνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου