Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Επειδή το Καυτανζόγλειο έχει ΦΩΝΗ: Τη δική μας… Τη δική σας…


Η τριμελής επιτροπή αθλητών στίβου σας προσκαλεί στο πάρτυ που διοργανώνει το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 21.30 στο Maison Crystal, προκειμένου όλοι μαζί να στηρίξουμε τον κλασικό αθλητισμό.

Η Βούλα Πατουλίδου, επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης, δηλώνει: “Η πρωτοβουλία των αθλητών είναι εξαιρετική. Σε καιρούς οικονομικής κρίσης κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο πρωταθλητισμός φαντάζει πολυτέλεια. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι ο αθλητισμός επιβάλλεται”.

Ο πρωταθλητής των 400μ. Δημήτρης Γράβαλος και η πρωταθλήτρια των 100μ. με εμπόδια Ολυμπία Πετσούδη -τα μόνα μέλη της επιτροπής των αθλητών που έχουν έδρα τη Θεσσαλονίκη- εκφράζουν με τη σειρά τους τους λόγους που τους ώθησαν να πάρουν αυτήν την πρωτοβουλία. “Ο αθλητισμός και κατ΄επέκταση ο πρωταθλητισμός απαιτούν θυσίες. 

Λένε πώς όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Το πάρτυ διοργανώθηκε για να βρούμε έναν τρόπο να καλύψουμε τις λειτουργικές ανάγκες του Καυτανζογλείου Σταδίου, το οποίο είναι για εμάς το δεύτερο σπίτι μας“, σημειώνει ο Δημήτρης ενώ η Ολυμπία προσθέτει: “Εκτός από το πρόβλημα θέρμανσης που έχουμε στο Καυτανζόγλειο, πρόβλημα που οδηγεί σε τραυματισμούς, έχουμε εμφανείς ελλείψεις και σε υλικά. 

Ενδεικτικά αναφέρω τα εξής: βατήρες, εμπόδια, φορητό photo finish, υπόστεγα, ανακατασκευή tartan, βαλίδες μήκους-τριπλούν, λωρίδα ταρτάν 40μ. για το διάδρομο του μήκους, στρώματα γυμναστικής, μπάλες και κιλά άρσης βαρών, προστατευτικά δίκτυα κλωβών σφύρας και δίσκου, σφύρες 3-4kg, σφαίρες 3-4kg, ακόντια 500-6-800gr, δίσκοι -1,5=1.750-2kg, μετροταινίες μεταλλικές κ.α. Τέλος, θεμιτή θα ήταν και η αλλαγή φωτισμού στις ρίψεις καθώς η ήδη υπάρχουσα δεν επαρκεί”.

Όσοι παρευρεθούν σε αυτό το πάρτυ ¨για καλό σκοπό” θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μια guest εμφάνιση τον γνωστό dj ΤΑS.O.S. RIZOPOULOS και σε live performance τον Ιορδάνη Αγαπητό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου