Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ''ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !!!!!!'' ΑΡΩΓΗ 12 +

                                                                    






Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΓΕΙΑΣ/ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗΣ με ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ''Περί Υγείας ο λόγος'' ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΜΑΣ ''ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !!!!!!''
ΑΡΩΓΗ 12 +
www.arogi12.gr
P2photography.gr— με Maria Mitsiou







ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Το Κέντρο παροχής υπηρεσιών καθοδήγησης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑΡΩΓΗ 12+ ιδρύθηκε τα τελευταία χρόνια για να στηρίξει ανθρώπους που παλεύουν με την μάστιγα των εξαρτήσεων. Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε άτομα με προβλήματα εθισμού και γενικότερα. Το Κέντρο αποτελείται από δυο μονάδες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άτομα με τέτοια προβλήματα. 


Η φιλοσοφία  επηρεάζεται από την θεραπευτική μέθοδο που είναι γνωστή σαν Minnesota model, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής στις ΗΠΑ όπως και στην Ευρώπη  και από το επαγγελματικό υπόβαθρο της ομάδας των συμβούλων μας, που είναι εκπαιδευμένοι στις εξαρτήσεις στα 12 βήματα, στην γνωσιακή συμπεριφορική και  προσωποκεντρική προσέγγιση  στοιχειοθετώντας έτσι ένα αποτελεσματικό μοντέλο θεραπείας. 


Το μοντέλο έχει τρεις θεμελιώδεις αρχές

- Παροχή θεραπείας στα άτομα που υποφέρουν και όχι ιδρυματοποίηση ή αδιαφορία. Οι πελάτες μας δέχονται άμεση ιατρική φροντίδα για προβλήματα υγείας.
- Θεραπεία βασισμένη σε αξιοπρέπεια και σεβασμό στην προσωπικότητα του πελάτη.
- Παροχή βοήθειας για ανάρρωση και στα τρία επίπεδα: σωματικό, διανοητικό, πνευματικό.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου